Volg ons op social media!     

Telefoon

+31 (0)650421734

Email

info@gulrenovatiebedrijf.nl

Adres

Walraven van Hallstraat 11, Zaandam

Stukadoors werk

Stukadoors werk

Wij gebruiken eerst stuc-primer op de muren en plafonds en als het gips is, gebruiken wij gaasband. Bij de hoeken worden stuc profielen gebruikt. Het stucwerk is vanaf 6 mm. Op sommige plaatsen moeten meer vullingen gebruikt worden. De prijs wordt bepaald aan de hand van de vulling. Bij stucwerk is het meest gebruikte structuur glad maar sommige klanten willen spachtelputz of sierpleister. Bij gladde stucwerk is het heel gemakkelijk om iets te repareren maar wanneer spachtelputz, pleister en sierpleister wordt gebruikt en het gerepareerd moet worden, zal de plek duidelijk zichtbaar zijn.

Bij nieuwe gebouwen kan het zijn dat binnen één jaar het gips vervormd en scheuren krijgt. Het gips moet zich verwerken en dit heeft tijd nodig. Dit gebeurt in de hoeken maar dit is heel makkelijk te repareren door gebruik van kit en verf. Om de scheuren tot een minimum te beperken gebruiken we acryl kit voor de verf in plaats van brede gaas.
In nieuwbouwwoningen gebruiken wij renovliesbehang tegen de scheuren in de muren.

De aannemer levert nieuwbouwwoningen in de meeste gevallen behang klaar. Om het zo goedkoop mogelijk te houden, maken we machinale schuren als meest geschikte oplossing. We maken een 2 mm-film en maken deze geschikt voor het schilderwerk met een dun materiaal. Op deze manier betaalt u niet twee keer de kosten voor het stucwerk.

Daarnaast kunnen wij ook de buitenmuren en de tuinmuren pleisteren.