Volg ons op social media!     

Telefoon

+31 (0)650421734

Email

info@gulrenovatiebedrijf.nl

Adres

Walraven van Hallstraat 11, Zaandam

Over ons

Over ons

actief sinds 1998

Over Gul Renovatiebedrijf

G garantie: Gul Renovatiebedrijf is sinds 1998 actief. Wij kunnen met onze 22 jarige ervaring garanderen dat wij kwaliteit leveren. Dit is ook terug te zien aan de recensies van onze klanten. Met onze klanten maken wij via via kennis. Dit betekent dat onze klanten tevreden zijn waardoor zij ons adviseren bij anderen. Dit is een groot compliment voor ons als bedrijf.

U uitvoering: Op een afspraak zijn wij altijd stip op tijd. Tijdens een afspraak bespreken wij samen met u uw wensen. Vervolgens wordt er zo snel mogelijk een offerte opgemaakt zodat u weet waar u aan toe bent. Gaat u akkoord? Dan maken wij afspraken over onder andere de begindatum en het inkopen van materiaal.

L levering: Wij zien klussen als onze eigen klus. Daarom vinden wij het belangrijk om het altijd met een hoge kwaliteit, op tijd, snel en schoon te leveren. Het komt soms voor dat er naderhand sprake is van meer- of minderwerk. Dit bespreken wij altijd met u tijdens de uitvoering van de klus zodat u niet voor grote verassingen komt te staan. Na afloop maken wij een berekening als er hier sprake van is!

dakopbouw

Telefonisch geven wij geen prijzen. Wij vinden het belangrijk om te zien wat er moet gebeuren, uw wensen te horen en eventueel maten op te nemen.

Onze missie

Kwaliteitsadvies en aanpak.

Onze Visie

We bieden totaaloplossingen.

Onze Geschiedenis

We zijn actief sinds 1998.